ETUSIVU

HYVÄN MIELEN JUTTUJEN
NINNIMOI-KAUPPA

 

Tervetuloa Ninnimoi-kauppaan!

HUOM!! Ninnimoi.fi -kaupassa on toimituskatko 23.–29.7.2018 ja saat tänä aikana -15 % ostoksistasi syöttämällä koodin KESÄ18 ostoskorissa. Voit tehdä tilauksen normaalisti, tilauksia postitetaan taas maanantaista 30.7. alkaen 1–3 arkipäivän sisällä. Alennus ei koske lahjakortteja, kustomoituja tuotteita, eikä se vaikuta toimituskuluihin.

 

Ninnimoit ovat yrittäjä ja muotoilija Ninnimoin Ninan käsialaa. Tuotteet valmistetaan pientuotantona Ninnimoin työhuoneella sekä kotimaisten yhteistyökumppanien kanssa. Päämateriaalina on 100 % kierrätyspaperi. Löytyypä Ninnimoi-kaupasta myös muutaman muu kotimainen merkki jälleenmyynnistä kuten Pramea ja Eiri-kehys sekä ihania monikäyttöisiä japanilaisia paperiteippejä. Toivottavasti löydät jotain kivaa. Ninnimoin oma puoti palvelee Sotkamossa työhuoneen ohessa osoitteessa Kainuuntie 7.

 

Kurkkaa tarkemmin mitä kaikkea kaupasta löytyy. Tässä muutamia suosituksiani. Toivottavasti Ninnimoi-kaupasta löytyy sinulle jotain kivaa.

ASTU PEREMMÄLLE KAUPPAAN

20170828_Ninnimoi_uutiskirje_kuva4nelio_messukuva20170828_Ninnimoi_uutiskirje_kuva11a_kuva3

Ninnimoi on tarkoitettu arjen ilahduttamiseen sekä juhlahetkien ylistämiseen. Ninnimoit ovat yrittäjän ja graafisen suunnittelija Ninan käsialaa ja ne valmistetaan Suomessa.

Terkut Sotkamosta!
T: Ninnimoin Nina

ASTU PEREMMÄLLE KAUPPAAN


Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot