- ALE! - Vuosikalenteri (kierresidottu) 2023

22,90 €
−50 %

11,45 €

Varastossa

Kuvaus

Kierresidottu Ninnimoi vuosikalenteri 2023

Olen halunnut rakentaa unelmien kalenterin, joka vastaa monipuolisesti sinun ajanhallinnan tarpeisiin. Ajatuksenani on ollut tehdä selkeä pohjaratkaisu, joka antaa tilaa omalle kädenjäljellesi, suunnitelmillesi ja ajatuksillesi. Jokaiselle viikkoaukeamalle on kirjoitettu oma Ninnimoi-ajatus, jonka toivon inspiroivan ja ilahduttavan sinua. Kenties Ninnimoi-ajatukset peilaavat myös arkisia hetkiä matkan varrella ja rohkaisevat tekemään arjesta pienin askelin parasta tässä ja nyt.


Kalenterissa sisäsivuna on jämäkkä 140 g/m2 ympäristösertifioitu mattapaperi ja sivun koko on 148 x 210 mm. Kalenterin kannet ovat "soft touch" lakattua jämäkkää kartonkia.

Kalenteri alkaa tammikuusta ja päättyy joulukuuhun 2022. Jokainen uusi kuukausi alkaa koko kuukauden kalenterinäkymällä, johon voit hahmotella tulevan kuukauden kokonaisuutta ytimekkäästi – tärkeimmät jutut, työvuorot, opinnot, lomat ja niin edelleen. Kuukausiaukeamalla voit myös omin sanoin kiteyttää nykyhetken parhaita juttuja ja niitä asioita joihin haluat keskittyä sekä nostaa tulevan kuukauden tärkeiksi teemoiksi arjessasi. Toivon, että ammennat voimaa niistä jutuista missä olet onnistunut ja niistä asioista joista olet kiitollinen. Kalenterissa on myös vuosinäkymät 2023 ja 2024.

Kansion lopussa on muutama sivu muistiinpanoille.

Kalenterissa on mukana suomalaiset juhlapyhät sekä nimipäivät.

Toivottavasti Ninnimoin unelmien kalenteri on myös sinun unelmien kalenteri.
(Jälleenmyyjä: kysy jälleenmyynihinta nina[at]ninnimoi.fi)

Kalenteri on Ninnimoin Ninan käsialaa ja se valmistetaan kokonaisuudessaan Suomessa. Ninnimoi tuotteille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -merkit.

Kalenterisivujen materiaali:
Ympäristösertifioitu valkoinen mattapaperi 140 g.

Kansien materiaali:
Ympäristösertifioitu valkoinen kartonki, "soft touch" lakkauksella 300 g.

Sisäsivut:
Leveys 148 mm
Korkeus 210 mm

#kalenteri #ninnimoikalenteri #hyvänmielenjuttuja #ninnimoi #ninnimoidesign

Ninnimoi, Ninnimoi Design, vuosikalenteri, kalenteri