Ninnin hyvinvointipalvelu & -valmennus (etänä tai Vuokatissa)

alkaen 139,00 €

sis. ALV

Kuvaus

Ninnin hyvinvointivalmennuson valmennuspalvelu, jonka lähtökohta on sinun elämäntilanteessa. Palvelun tavoitteena on löytää valmentajan tuella juuri sinun arkeen sopivia valintoja hyvinvointisi tukemiseksi - ei mitää kuureja vaan arjen kokoisia elämänvalintoja.


Tärkeintä on aloittaa ja ottaa ensimmäinen askel. Pienikin muutos, yksikin hyvinvointia lisäävä valinta arjessa on iso elämänlaatua parantava juttu, kun siitä tulee uusi tapa ja se alkaa toistua säännöllisesti päiviä, viikkoja, kuukausia, vuosia. Mitä kaikkea tuletkaan vielä oppimaan ja missä kaikessa kehittymään, kun vaan rohkeasti aloitat omaan hyvinvointiin satsaamisen. Jokainen hetki on valinnan mahdollisuus.


Mikä valinta, jonka voit tehdä nyt, saa sinut voimaan paremmin tänään ja huomenna?


Kiinnostaako sinua

 • liikutko sopivasti?
 • palaudutko riittävästi?
 • onko arkesi kokonaiskuorma tasapainossa?


Tarvitsetko tukea

 • parantaaksesi hyvinvointiasi?
 • saavuttaaksesi tavoitteesi?
 • mitoittaaksesi sopivan liikunnan ja palautumisen kuormituksen?


Valmentaja Ninni auttaa sinua hahmottamaan arkesi kokonaiskuormitusta tarkkojen hyvinvointimittausten avulla sekä tukee sinua valinnoissasi kohti entistä parempaa hyvinvointia. Valmentajan tuella voit löytää ratkaisuja, joilla edistät kehon ja mielen hyvinvointia omista lähtökohdistasi käsin sekä opit tekemään valintoja, jotta tasapaino kuormituksen ja palautumisen välillä säilyy parhaalla mahdollisella tavalla omassa arjessasi. Rakennan sinun elämäntilanteeseen ja voimavaroihin sopivan valmennuksen polun.


Yksilövalmennuksessa sinä saat:

 • henkilökohtaisen valmentajan Ninnin tukemaan sinua eteenpäin kohti hyvinvointiasi tukevia valintoja.
 • whatsapp-tuen (arkisin 8–17).
 • lähtötilanteen, tavoitteet sekä arjen rytmin huomioivan kuukausittain päivittyvän valmennusohjelman hyvinvointiasi tukevaan liikuntaan.
 • Ninnin hyvinvointipalvelu ja -valmennus 45 min vastaanoton kerran kuukaudessa. Vastaanotolla käyt luottamuksellisesti keskustelua arjestasi valmentajan kanssa mittaustulosten pohjalta ja asetat valmentajan tuella itsellesi sopivia tavoitteita. (Teams etävastaanotto tai tapaaminen Vuokatissa arkisin 8–17).
 • oman luotettavan First Beat Life -mittalaitteen, erittäin tarkkaan sykevaihtelu- ja liikemittaukseen.
 • Firstbeat Life -sovelluksen, joka tarjoaa tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnasta sekä yksilöllistä ohjausta.
 • omatoiminen kuntotasotestausmahdollisuus kännykkäsovelluksen ja mittauslaitteiston avulla (VO2max), joka on hyvä kunnon kehityksen seurannan väline.


Valmennus alkaa aloituspalaverilla, jossa kartoitetaan sinun lähtötilanne ja tavoitteet (Teams etävastaanotto tai tapaaminen Vuokatissa 45 min.).


Ninnin hyvinvointipalvelu on henkilökohtainen valmennuspalvelu, joka avaa sinulle erittäin tarkasti ja luotettavasti omaa stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannetta arjessasi.


Hyvinvointipalvelu sopii sinulle, jos sinulla on

 • tahtoa tutkia omaa hyvinvointiasi omista lähtökohdista ja elämäntilanteestasi käsin ja perustuen tarkkaan mittaustietoon.
 • halua löytää arkesi hyvinvointiin tasapainoa kuormituksen ja palautumisen välillä.
 • mielenkiintoa oppia ja oivaltaa itsestäsi ja hyvinvointiisi vaikuttavista seikoista elämässäsi.
 • valmiutta tehdä avoimin mielin hyvinvointiasi tukevia pieniä ja suuria arjen valintoja.


Näin hyödyt henkilökohtaisesta hyvinvointipalvelusta

Hyvinvointipalvelun ja oman valmentajan tuella voit oivaltaa, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivilla tavoilla.


Uni

Ymmärrä uneesi vaikuttavat tekijät ja opi, miten voit parantaa palautumista unen aikana.


Stressi

Tunnista, mitkä tekijät arjessasi kuormittavat ja selvitä, onko päivissäsi riittävästi palautumista.


Liikunta

Selvitä, onko päivissä tarpeeksi fyysistä aktiivisuutta ja opi liikkumaan oikein kuntoosi nähden.


Jos haluat jutella vielä palvelun sisällöstä tai tutustua valmentajaan tarkemmin, voit varata maksuttoman konsultaatioajan. Ajanvaraukseen pääset tästä.


Miten palvelu toimii?

 1. Tekemällä tilauksen ja maksamalla palvelun ensimmäisen erän verkkokaupassa sitoudut valitsemaasi sopimuskauteen.
 2. Saat tilauksen jälkeen puhelun valmentaja Ninniltä, jossa saat opastuksen palvelun aloituksen vaiheisiin ja käyttöön.
 3. Ensimmäisen verkkokauppamaksuerän jälkeen saat palvelusta kerran kuussa laskun sähköpostitse valitsemasi palvelun keston ajan.
 4. Saat henkilökohtaisen Firstbeat Life mittauslaitteiston toimitettuna kotiisi sekä kännykkäsovelluksen käyttöösi.
 5. Tee First Beat Life hyvinvointimittaus kerran kuukaudessa.
 6. Varaa aika valmentajan vastaanotolle, kun tiedät milloin mittauksesi on valmis. Vastaanotolla käyt luottamuksellisesti keskustelua arjestasi valmentajan kanssa mittaustulosten pohjalta ja asetat valmentajan tuella itsellesi sopivia tavoitteita.
 7. Saat valmentajalta kuukausi kerrallaan ohjelman käyttöösi.
 8. Voit tehdä First Beat Life hyvinvointimittauksen, milloin tahansa omien arjen tilanteiden mukaan, saadaksesi palautetta hyvinvoinnistasi tai tekemistäsi valinnoista ja niiden vaikuttavuudesta.6 kk sopimus

149 €/kk/sis 24 % alv.


12 kk sopimus

139 €/kk/sis 24 % alv.


Huom! Heinäkuu on omatoimikuukausi ja silloin palveluun ei sisälly vastaanottoaikaa.


Sopimuskauden jälkeen voit jatkaa palvelusopimusta toistaiseksi voimassaolevana yhden kuukauden irtisanomisajalla


Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni.
Nina