Yksilövalmennus - 1

Varastossa

Kuvaus

Kaipaatko tukea elämäsi poluille ja tavoittelemaasi kohti? Ninnimoin valmennuksen sydämessä on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja luontoliikunta. Yksilövalmennuksen suunnittelun lähtökohta on sinun elämäntilanteessa ja tavoitteissa. Tarvitsetko tukea elämänmuutokseen tai arjen hyvinvoinnin parantamiseen, haluatko haastaa itsesi polkujuoksun saralla, haluatko löytää erilaisia tapoja liikkua luonnossa vai onko mielessäsi kenties jokin muu ajatus, johon kaipaat valmentajan tukea. Rakennan sinun elämäntilanteeseen ja voimavaroihin sopivan yksilövalmennuksen polun?


Hinta: 149 €/kk (6 kuukauden sopimus)


Yksilövalmennuksessa sinä saat:

  • valmentajaksi Ninan
  • yhden henkilökohtaisen tunnin valmennuskerran kuukaudessa Vuokatissa (arkisin ma–pe 8–17).
  • viikottaisen yhteydenpidon ja tuen (esim. whatsapp arkisin 8–17)
  • yksilölliset tarpeet ja tavoitteet sekä arjen työ- ja elämänrytmin huomioivan valmennusohjelman.


Valmennus alkaa aina aloituspalaverilla, jossa kartoitetaan sinun lähtötilanne ja tavoitteet (1 tunti).


Valmentajana lähellä sydäntäni ovat kestävyyslajit kuten polkujuoksu. Valmennan Vuokatissa ja mieluiten ulkona, luonnossa liikkuen. Henkilökohtaiset ohjaukset voivat tapahtua jalan ja maastopyöräillen ympäri vuoden ja lumikaudella hiihtäen, lumikenkäillen tai vaikkapa lumiliukukenkäillen. Luonto on monipuolinen liikunnan leikkikenttä varustettuna kiistattoman vahvoin hyvinvointivaikutuksin. Fyysisten terveysvaikutusten lisäksi luonnossa liikkuminen lievittää tutkitusti stressiä ja parantaa mielialaa.


Valmennus voi tapahtua myös kuntosalilla Vuokatissa. Voin tarpeen mukaan suunnitella kuukausiohjelmaasi voimaohjelman kuntosalille tai kotona/ulkona toteutettavaksi. Valmennettava vastaa kuntosalikuluista erikseen (sekä valmentajan lipusta, jos ko. salille ei pääse valmentaja ilmaiseksi mukaan).


Maksamalla 149 €:n ensimmäisen erän verkkokaupassa sitoudut valmennukseen 6 kuukauden ajaksi. Sopimus jatkuu 6 kuukauden jälkeen toistaiseksi voimassaolevana, irtisanomisaika 1 kuukausi.


Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni.
Nina